Многото отпадъци може да се превърне в сериозен проблем, ако не бъде събран и извозен навреме до депото.

За такива дейности е добре да се обадите на фирма, която отдава контейнери под наем и има необходимата техника за това, защото отпадъците след ремонт могат да причинят неудобство за всеки.

Фирмата предоставя транспорт и услуги с товарачи, така че работата ще приключи бързо и без проблеми. Строителните отпадъци и твърдите отпадъци трябва да се транспортират само в контейнери. Той ще осигури защита от миризма, съдържанието няма да се разпадне по време на извозване.

Контейнерите се избират по заявения обем боклук, минималната кубатура започва от 8 м3. Специалистите на фирмата Марти Транс избират превозните средства за конкретната задача.

Кога е наложително да се заяви контейнер за отпадъци?

Превозът на отпадъци и превозните средства за това е задължително да спазват законови изисквания. Машините трябва да бъдат оборудвани с контейнер, както и устройство за разтоварването му.

Твърдите битови отпадъци са всички боклуци, които се появяват във всеки дом или апартамент. Това са найлонови торбички, различни кутии, хартия, вещи и други отпадъци. Обикновено общинските служби извозват твърдите отпадъци, по график.

Строителните материали – в резултат на строителство или ремонти се появяват остатъци от пластмаса, дърво, бетон или тухлени чипове, остатъци от метални конструкции. Според регламента тези отпадъци в големи количества се изнасят само в контейнери.

При мебели възникват проблеми при транспортирането, защото са обемни и трябва да се побере в контейнер, така че се избира контейнер с по голям обем.

Обикновено контейнер се наема по време на ремонта или когато се рушат стари сгради и съоръжения. Домакинските уреди, като мебелите, трябва да се транспортират в съответствие с изискванията за безопасност.

Контейнерът осигурява безопасно транспортиране до мястото за обработка.

Индустриални отпадъци – частни компании поръчват транспортиране на отпадъци до депа, унищожаване или обезвреждане. Спазването на разпоредбите може да бъде проверено по всяко време от контролните органи, така че наличието на контейнер е задължително.

Ако планирате да изхвърляте голямо количество боклук, ще ви е необходим транспорт с контейнер. Поръчвайки автомобил, вие се съобразявате с разпоредбите и гарантирате безопасното извозване на отпадъците до депо или до място за изхвърляне. Контейнерът улеснява товаренето, така че работата ще приключи бързо.

Можете да поръчате контейнер по всяко време. Обадете се на: 0877 77 11 21 в офиса на фирмата – обсъдете с мениджъра за приблизителното количество боклук и вида на съдържанието му.

Заявленията се обработват бързо, служителите се опитват да вземат предвид всички желания на клиентите. Обемът на контейнера се избира предварително за кубатурата, при необходимост се правят изчисления за избор на транспорт.