Инсталации

Търсите водопроводчик и ВиК експерт? Добре дошли в Remontiram.net!

Ако търсите местен водопроводчик, който да монтира какъвто и да е вид ВиК инсталация – Remontiram разполага с висококвалифициран екип от водопроводчици, които могат да свършат работата ефективно и своевременно. Може би сте закупили нова помпа за повишаване на налягането на водата към вашия душ? Или нов кран на открито? Или мацератор за кухненската мивка? Без значение какво сте закупили, нашите експертни водопроводчици ще могат да го инсталират. Поискайте безплатна онлайн резервация още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Независимо дали се премествате на ново необзаведено място или просто искате да обновите кухнята или банята си, нашият ВиК екип ще може да ви помогне. Нашите опитни водопроводчици са в състояние да инсталират всички водопроводни инсталации, които сте закупили – устройства за изхвърляне на отпадъци, градински кранове, изолационни клапани, кранове за радиатори, душ кабини, тоалетни , мивки, перални, мацератори, сушилни, интегрирана пералня и много други.

Някои инсталации изискват известна степен на допълнителни щети, като прекарване на тръби през стени или под подове, а не повърхностен монтаж. Когато това е необходимо, нашият водопроводчик ще обсъди с вас възможностите ви, преди да започне работата. И, разбира се, можете да резервирате нашите майстори за всяка работа по възстановяване и ремонт след това.

Освен че могат да инсталират вашите водопроводни инсталации, нашите обучени водопроводчици са в състояние да подменят радиатори, да отблокират мивки, да ремонтират течащи кранове, да подменят душове, да ремонтират тоалетни, наред с много други услуги. В допълнение, Remontiram предлага редица други услуги, като монтаж на мебели, монтаж на стъкла за баня, подмяна на таванни плочки, инсталиране на нови контакти, монтаж на дървени подови настилки, изграждане на преградни стени, фиксиране на дефектни звънци и окачване на тапети.

Ако търсите професионален съвет или искате безплатна оферта, можете да попълните онлайн формуляра ни за резервация.