Инсталация на вана

Искате да инсталирате нова вана във вашата баня? Вие сте на правилното място. Remontiram разполага с екип от водопроводчици в София, готови да помогнат. Разбираме, че с нова вана трябва да се работи внимателно, в края на краищата тя ще бъде любимото ви пространство за почивка след един работен ден или може би идеалното пространство за къпане на най-малките. Вашата инсталация на вана ще бъде завършена с прецизност и професионализъм, за да гарантира, че ще издържи дълго време.

Remontiram инсталира вани, монтира душове, ремонтира кранове и много други от много години, така че ние сме перфектните водопроводчици за тази работа. Заявете безплатна оферта, като попълните нашия онлайн формуляр!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Търсите да имате нещо уникално във вашата баня за изтънченост и стил? Търсите нещо просто и чисто, в което да измиете кучето си? Може би търсите свой собствен хидротерапевтичен спа център? В зависимост от това как искате да използвате ваната и наличното пространство, което имате, ще можете да изберете перфектния стил, форма и тип вана за вашата баня.

Има много видове вани, от които можете да избирате: мраморни вани, вани от фибростъкло, порцеланови вани, вани с пясъчник, гранитни вани, варовикови вани, мраморни вани, акрилни вани и много други.

След като изберете любимата си вана и преди да можете да се отдадете на релаксираща вана, ще трябва да се обадите на местния водопроводчик да инсталира ваната. Освен инсталирането на вани, нашите водопроводчици са в състояние да изпълнят всякакви ВиК задачи, от които може да се нуждаете, от ремонт на течащи мивки, инсталиране на тоалетни, фиксиране на тоалетни, подмяна на душове и подмяна на радиатори.

Поискайте безплатна оферта днес като попълните онлайн формата ни за резервация.