Инсталация на мивка

Търсите водопроводчик в София, който да инсталира новата ви мивка във вашата кухня? Нашите опитни водопроводчици ще могат да се справят перфектно с всякакъв вид мивка, която може да имате. Покриваме цялата столица и ще можем да ви помогнем с всичко, свързано с инсталации, отпушване, ремонти и подмяна на вашите водопроводни инсталации. За да резервирате инсталацията на вашата мивка, заявете безплатна онлайн резервация, като попълните нашия онлайн формуляр!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Може би реновирате цялата си кухня и искате нова керамична мивка да изпълни мечтаната от вас кухненска идея или просто искате да замените старата си мивка и да инсталирате нова кухненска мивка?

Кухненските мивки са едни от най-полезните водопроводни инсталации във вашата кухня, тъй като те се използват всеки ден за миене на съдове, приготвяне на храна и измиване на ръцете. Ето защо изборът на перфектната кухненска мивка за вашата кухня е от най-голямо значение.

Има различни видове и стилове кухненски мивки, от които можете да избирате. Първо, ще трябва да изберете материала, от който е изработена вашата мивка – мивките от неръждаема стомана са най-популярните мивки в софийските домове, тъй като са по-трайни и гъвкави; керамичните мивки обикновено са ръчно изработени и стилни; гранитни мивки, композитни мивки, стъклени мивки и чугунени мивки са други алтернативи.

След като изберете перфектния материал за вашата кухненска мивка, е време да изберете предпочитания от вас стил на мивка. Ще можете да избирате от кухненски мивки Белфаст, кухненски мивки с една купа, мивки с двойна купа, ъглова мивка или дизайнерски кухненски мивки.

След като изберете любимата си кухненска мивка, можете да се обадите на Remontiram и ние ще ви я монтираме. Ако се нуждаете от инсталация на кранове за вода или монтирани кухненски модули, нашият екип също може да ви помогне с тези задачи.

Ако вместо това се нуждаете от обикновен майстор в София или от електротехник, дърводелец или ключар, Remontiram разполага с професионалист за всяка услуга за подобряване на дома, която може да ви е необходима, включително ремонт на брави, монтаж на дървени подови настилки, изграждане на рафтове по поръчка, проверка на кабелите на осветителните вериги и фиксиране на тоалетни чинии.

Поискайте безплатна оферта днес като попълните онлайн формата ни за резервация.