Отпушване на тоалетна или писоар

Запушената Ви тоалетна е на път да наводни къщата ви защото ще прелее? Добре дошли в Remontiram.net!

Търсите водопроводчик в София, който да отпуши тоалетната ви? Remontiram ще бъде точно до вашата врата. Нашият екип от висококвалифицирани водопроводчици е в състояние да завърши тази много небрежна работа ефективно и своевременно. Освен че е много обезпокоителен проблем, блокираните тоалетни се влошават все повече и повече с течение на времето и тъй като запушването става все по-лошо, може да наводни дома ви. Заявете безплатна онлайн резервация още днес, като попълните нашия онлайн формуляр!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Пускането на кърпички и клечки за уши в тоалетните е основната причина за запушвания, след употребата на твърде много хартия наведнъж, продукти за лична хигиена и чужди предмети, като детски играчки. Ако подозирате, че тоалетната ви е запушена, не я пускайте повече от веднъж, тъй като може да накара тоалетната чиния да се напълни и тя може да прелее.

В случай, че водата изобщо не се оттича, това означава, че тоалетната ви е напълно запушена. Ако се източва бавно, без да се отърве от всички отпадъци в тоалетната, това означава, че е частично запушена. Нашите водопроводчици в София ще ви дадат допълнителен чифт ръце и ще решат проблема с водопровода.

За да не се случи това, не забравяйте да пускате само тоалетна хартия, всичко останало трябва да поставите в кошчето.

Нашите експертни водопроводчици покриват редица ВиК услуги, от които може да се нуждаете, като ремонт на радиатори, ремонт на водопроводни връзки и фуги, подмяна на тоалетни, подмяна на перални машини, инсталиране на вани и душове и инсталиране на устройства за изхвърляне на отпадъци.

Remontiram се занимава и с ключарски услуги, електротехнически услуги, дърводелски услуги, хамалски услуги, услуги за преобразяване на дома и много други.

Поискайте безплатна оферта днес, като попълните онлайн формата ни за резервация.