Смяна на уреди

Имате нужда от смяна на кран или монтиране на новата Ви тоалетна? Добре дошли в Remontiram.net!

Търсите водопроводчици от София, които да заменят вашия душ или мивка? Remontiram ще може да ви помогне без значение какво трябва да замените. Нашите водопроводчици са експерти в реновиране на баня. Независимо дали уредите ви не работят ефективно, за това искате да ги замените или искате да обновите банята или кухнята си с нови лъскави кранове, за да изглежда нова и свежа – ние сме тук, за да ви помогнем. Можете дори да направите стъпка напред и да попитате нашите декоратори за някои идеи за преустройство на кухня или баня. Заявете безплатна онлайн резервация още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Всички водопроводни инсталации претърпяват износване в по-голяма или по-малка степен с течение на времето. Когато спрат да работят по предназначение, можете да решите да ги поправите. Смяната им обаче може да бъде по-добра алтернатива и възможно по-рентабилно решение.

Нашият опитен водопроводен екип може да замени вашата мивка от неръждаема стомана, мивка от керамика, мивка под монтаж, мивка Белфаст, кранове „водопад“, изтеглящи се кухненски кранове, месингови кухненски кранове, моноблокови кранове, смесителни кранове, кухненски кранове Grohe или всеки друг уред, който се нуждае от смяна.

Освен подмяна на вашите кранове за душ, кухненски кранове или всякакви други кранове, които имате, ние също правим смяна на патрон за душ, патрон за кранове, подмяна на радиатор и смяна на душ. Когато променяме местоположението или позицията на арматурата, можем да ви посъветваме съответно да променим и адаптираме съответната работа на тръбите, за да отговаря на новите арматури.

Remontiram предлага и други водопроводни услуги в София, които може да са ви необходими, от отблокиране на кухненски мивки до инсталиране на устройства за изхвърляне на отпадъци и ремонт на течащи кранове. Освен това, Remontiram предлага редица други услуги, включително монтиране на нови брави, измиване на каменни стъпала, окачване на тапети, премахване на тапети, изграждане на преградни стени, поддръжка и ремонт на офис и поправяне на повредени звънци.

Ако търсите професионален съвет или искате да поискате безплатна оферта днес, можете просто да попълните нашия онлайн формуляр.