Монтаж на мебели

Нуждаете се от майстор, който да монтира и сглобява мебели в София? Добре дошли в Remonitram.net!

Мебелите са проектирани за лесно и бързо сглобяване, обаче понякога водятдо объркване. Ние ще извадим това бреме от вашите ръце и ще се погрижим просто да се насладите на крайния резултат на мебелите, а не на целия процес на сглобяването им.

Независимо дали е ново легло или люлка за градината, ще можем да го сглобим. Понякога инструкциите могат да бъдат неясни, да липсват малки части или просто да трябват допълнителен чифт ръце. Свържете се с нас като поискате безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Има няколко стъпки, които можете да обмислите, ако искате да опитате да сглобите мебелите ви сами или с приятел. Първо, трябва да се погрижите за подготовката, като се уверите, че сте защитили пода или някоя от вещите си със старо одеяло и се уверете, че разполагате с всички необходими инструменти. След това разопаковайте предметите и ги сложете, за да сте сигурни, че нищо не липсва или е повредено. И накрая, отделете време, за да сглобите модула методично.

Ако сглобяването на някоя мебел не е за вас, помолете нашия екип да го направи. Няма значение откъде сте взели мебелите, нашите майстори имат опит в сглобяването на мебели от IKEA, AIKO, Мебели Виденов и много други места. Можем да сглобим мебели за спалня, включително гардероби с плосък пакет, да сглобим офис мебели – бюра, маси и други, да сглобим мебели за хол и да сглобим детски мебели, като гарантираме тяхната безопасност.

Освен това за външни пространства можем да сглобим градински мебели и мебели за вътрешен двор, независимо дали сте закупили нови градински столове, вътрешни маси или други плоски модули, от които се нуждаете. Нашите майстори предлагат и различни други услуги, от които може да се нуждаете, включително премахване на течение в домовете, окачване на снимки, поставяне на рафтове, подмяна на таванни плочки и подреждане на кабели.

Търсите допълнителна помощ за сглобяването на мебели в София? Поискайте безплатна оферта днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.