Градински мебели

Готови сте да правите барбекю с приятелите си, но все още не сте сглобили градинските си мебели? Добре дошли в Remontiram.net!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Дните стават по-дълги, по-топли и по-светли – време е да извадите летните си дрехи от дълбините на гардероба, което означава, че барбекюто и градинските партита са зад ъгъла. Тази година сте решили да купите цял комплект градински мебели, за да каните всичките си приятели и семейство, но е време да ги сглобите и просто нямате време. Няма за какво да се притеснявате, нашият екип ще бъде при вас за нула време, просто се свържете с нас, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

Нашите услуги за сглобяване на градински мебели обхващат всички райони на София. Нашият екип от опитни майстори е в състояние да сглоби разнообразие от мебели с плосък пакет.

Вашата градина ще бъде готова за нула време за вашето уикенд парти, ние можем да сглобим широка гама от мебели, включително пейки, люлки, беседки, навеси, градински столове и градински маси. Няма значение дали са градински мебели AIKO, градински мебели Виденов или градински столове IKEA – нашите експертни майстори ще могат да се справят с това.

Освен сглобяването на градински мебели, нашите майстори в София са в състояние да предприемат редица други услуги, включително поставяне на рафтове, подсигуряване на домове за бебета, подреждане на кабели, повдигане и преместване на мебели, фугиране на плочки и други. Можете да заявите безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.