Детски мебели

Вашето мъниче става твърде голямо за леглото си? Ще монтираме новото му легло IKEA за вас. Добре дошли в Remontiram.net!

Може би декорирате стаята за вашето дете и се нуждаете от допълнителен чифт ръце, които да ви помогнат да подготвите всичко. Може би се нуждаете от повече място за съхранение, за да организирате всички играчки, които са подредени в стаята, така че сте купили нови рафтове за гардероб, които да поберат всичко, но ще ви е необходимо да отделите повече време, което нямате. Remontiram е тук, за да ви помогне, просто заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Докато прекарвате време с новороденото си дете, нашият екип ще може да сглоби всички необходими детски мебели. Разбираме колко е важно да се наслаждавате на всеки момент с най-малките си и това не е по-различно. Спестете си главоболие при работа с мебелите и оставете Remontiram да се погрижи за вас.

Нормално е да бъдете преуморени, когато видите размера на кутиите за мебелите – не се притеснявайте, ние разполагаме уменията, необходими да свършим работата – сглобяваме детски легла, къщички за игра, батути, детски учебни маси, детски гардероби, шкафове и много други мебели, които може да искате да бъдат сглобени.

В случай, че се нуждаете от монтаж на офис мебели, монтаж на мебели за хол или монтаж на мебели за спалня, ние сме екипа за тази работа. Що се отнася до детските мебели, ние можем да сглобим мебели Виденов, IKEA, AIKO и много други.

Ако работите по декорирането на спалнята на децата, в Remontiram разполагаме с екип с широк спектър от умения, които ще могат да направят цялостно преобразяване на всяка стая във вашия дом – подсигуряване на дома за бебета, смяна на осветителни тела, боядисване на стаи, слагане на тапети, ремонт на радиатори, изграждане и монтаж на рафтове по поръчка и монтаж на дървени подови настилки. В случай, че се интересувате от някоя от горепосочените услуги или искате да попитате за друга услуга, просто заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.