Мебели за спалня

Току-що сте си купихте нови мебели за спалня и имате нужда от помощ при сглобяването им? Добре дошли в Remontiram.net!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Може би давате на спалнята си цялостно преобразяване и сте поръчали ново удобно легло, по-големи гардероби за повече съхранение и няколко плаващи рафтове. Сега е време да сглобите и монтирате всичко и просто не можете да намерите достатъчно време, за да го направите – няма проблем, нашите майстори ще сглобят всички мебели, за да сте спокойни и да не се притеснявате. Поискайте безплатна оферта днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

В случай, че търсите повече място за съхранение в стаята си, винаги можете да добавите повече място за съхранение в гардероба си с рафтове или чекмеджета. Ако искате просто да покажете вашите произведения на изкуството или да дадете на вашите домашни растения специална стойка, подходящ вариант е рафт по поръчка. В Remontiram имаме дългоопитни дърводелци в София, които могат да изградят персонализиран рафт за всяка стая във вашия дом.

За да продължите преобразяването на стаята си, защо не помислите за боядисване на стаята? Нашите майстори са експерти в боядисването на стаи, боядисване на стени или просто боядисване на мебели, за да придадат на вашата стая този специален цвят. Завършете преобразяването на стаята си с нови лампички и нови електрически контакти с USB портове.

Нашият екип от майстори в София не само сглобява мебели за спалня, но също така може да сглобява офис мебели, да окачва големи огледала, да поставя затъмняващи завеси, фиксиращи тоалетни седалки, да сглобява детски мебели, подсигуряване на домове за бебета, да сглобява градински мебели, да подрежда кабели и други услуги. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.