Мебели за хол

Нуждаете се от помощ за сглобяването на мебелите Ви за хол? Добре дошли в Remontiram.net!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Всяка мебел в къщата може да бъде сложна за сглобяване, независимо дали е за кухнята, трапезарията или хола. Може би се нуждаете от диван, който трябва да бъде сглобен или дори някои холни маси да бъдат сглобени – в Remontiram сме сглобили стотици мебели, така че можете да бъдете сигурни, че вашите мебели ще бъдат в сигурни ръце. Поискайте безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

Мебелите с плосък пакет имат повече предимства от готовите сглобени мебели. Въпреки че мебелите с плоски пакети могат да създадат голямо главоболие и отнема време, за да се сглобят, те са много по-евтини от готовите за употреба мебели и са много по-лесни за транспортиране и пренасяне в къщата. Мебелите с плосък пакет също могат лесно да бъдат боядисани в различни цветове, което прави този тип мебели много адаптивни.

По-тежките предмети като дивани се препоръчват да се сглобяват с допълнителен чифт ръце. Това е сложна работа, така че просто помолете Remontiram да свали тежестта от раменете ви. Можем да сглобяваме странични маси за вашия хол, масички за кафе, кухненски маси и още много други.

Ако искате да надстроите и реконструирате хола си, препоръчваме нашите майстори да боядисат стените или някои мебели, нашите дърводелци да поставят дървени подови настилки или да изградят рафтове по поръчка, нашия майстор да окачи новия ви телевизор с плосък екран и нашите електротехници да инсталират нови осветителни тела или ключове за осветление. В случай, че се интересувате от някоя от услугите, споменати по-горе, свържете се с нас като попълните нашата онлайн форма за резервация.