Повдигане и преместване

Премествате къща и имате нужда от майстор, който да помогне с повдигането на по-тежките неща? Добре дошли в Remontiram.net!

Преместването може да бъде трудно и понякога е хубаво да имате на разположение допълнителен чифт ръце за помощ. За щастие, тук в Remonmtiram, ние предлагаме услуги за преместване в София, които могат да ви помогнат да се настаните на новото си място за нула време. От повдигане на кутии до преместване на хладилници, няма нещо, което нашият майстор в София да не премести. За по-големи проекти може да са ви необходими двама членове на екипа. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Всички знаем колко стресиращо може да бъде преместването и ние сме тук, за да направим този процес малко по-лесен. Може би просто се нуждаете от мека мебел да бъде преместена от долния етаж на горния или обратно, нашият опитен екип ще поеме напрежението в работата, докато си вземете чай и си починете.

В Remontiram разполагаме с широка гама от висококвалифицирани майстори, които могат да ви помогнат с почти всичко. От нашия майстор в София, който може да сглоби и монтира мебели, да защити дома ви и да окачи големи огледала, до дърводелци, които са експерти в монтажа на дървени подови настилки, изграждането на рафтове по поръчка и сглобяването на кухненски модули. Освен това нашите водопроводчици в София имат уменията, необходими за монтиране на вани и ремонт на радиатори, докато нашите електротехници в София могат да сменят контактите и да сменят осветителните тела. В случай, че ви е необходим допълнителен чифт ръце, за да предприемете някоя от горепосочените услуги можете да заявите безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.