Таванни плочи

Необходимо е да замените оцветените и счупени таванни плочи? Добре дошли в Remontiram.net!

Независимо дали искате да монтирате плочи за таван или се нуждаете от професионалист, който да замени оцветените плочи, нашите квалифицирани майстори от София могат да изрежат и монтират нови за вас, като се нуждаят от пет минути за едно парче. Освен инсталирането на окачени таванни плочки за офиси, заседателни зали, кол центрове и други офис среди – нашият екип е в състояние да облицова стени и подове на баня. Поискайте безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Таванните плочи, известни още като таванни панели, се използват най-често в търговски и индустриални имоти, включително магазини за търговия на дребно, болници и офиси. Създадени за подобряване на акустиката и топлоизолацията, този тип плочки допринася значително за производителността на работното място. За конферентните зали с добра звукоизолация е от решаващо значение, така че инвестицията в добри таванни плочки е от първостепенно значение.

Окачените таванни плочки имат и други предимства, включително осигуряване на лесен достъп до скрити тръби, кабели и други електрически кабели, които може да се нуждаят от ремонт и да са устойчиви както на плесен, така и на влага.

Има много различни дизайни, от които можете да избирате. Важно е да изберете перфектния стил, покритие и цвят, които да допълват останалата част от офиса, за да се запази професионален вид на работното място за посетители, клиенти и работодатели.

В Remontiram предлагаме и различни други услуги, свързани с поддръжката на офиса. Нашите електротехници в София са в състояние да тестват преносими уреди, да сменят труднодостъпни крушки и да подменят повредени щепсели. Нашите водопроводчици в София са експерти по отстраняване на течове и отпушване на тоалетни. Нашите майстори в София могат да сглобяват офис мебели, да подреждат свободни кабели и много други. Освен това ние предлагаме аварийни ключарски услуги, наред с други услуги, които може да са ви необходими. Независимо дали имате нужда от помощна ръка или професионален майстор, ние разполагаме с екипа, който ще се справи с всички услуги, от които се нуждаете. Просто резервирайте онлайн при нас, за да получите оферта безплатно.