Облицовка

Искате да обновите вашата кухня или баня с чисто нова облицовка? Добре дошли в Remontiram.net!

Независимо дали искате да реновирате напълно определена стая или просто да инсталирате нови плочки, Remontiram ще може да ви помогне. Може би искате да премахнете старата фугираща смес за плочки и да промените цвета на фугиращата смес за плочки или се нуждаете от професионалист, който да пробие плочки, без да ги напуква, за да инсталира нови огледални светлини? Изискайте Remontiram да го направи, просто се свържете с нас като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Ремонтирате изцяло банята си и искате да поставите нови плочки по стените и пода? Или може би искате да монтирате плочки върху душ кабината? Ако искате да придадете на кухнята си нов вид може би облицовката на кухнята може да е достатъчна, за да промените нещата малко. Освен това можете да инсталирате плочки около камината си, за да й придадете изчистен, модерен завършек. Не забравяйте, че планирането е много важно, когато става въпрос за работа с плочки, трябва да вземете предвид броя на необходимите плочки и тяхното положение на стената.

С течение на времето плочките за кухня и баня могат да се напукат или счупят. Нашият екип е в състояние да премахне и замени напукани плочки, без да се налага да сменя всички плочки. Ако обаче се чувствате тъжни и недоволни от плочките ви – не се притеснявайте, ние можем да подменим всичките плочки с по-нови и свежи. Може да се наложи да ви посетим, за да ви дадем оферта.

Фугите ви изглеждат мръсни и стари? Нашият местен екип от майстори ще може да фугира на ново плочките ви, за да изглеждат чисти и свежи. Може да опитайте с различен цвят фугираща смес за вашата баня или кухня. Има много опции, надхвърлящи черното и бялото – има опции за блясък и голямо разнообразие от цветовете на дъгата, от които можете да избирате.

Наскоро сте реновирали банята си и искате да инсталирате държач за тоалетна хартия или релси за кърпи, но се притеснявате, че може да счупите керамичните плочки? Оставете на професионалистите, нашите майстори в София са експерти в пробиването на порцеланови плочки и не-порцеланови плочки. Поискайте своята безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация!