Полагане на плочки на пода

Мислите да смените плочките на пода в банята ви? Добре дошли в Remontiram.net!

Банята е единствената стая в дома, която определено трябва да има настилки от плочки, тъй като повечето плочки са водоустойчиви. Дървените подови настилки или килимите няма да могат да се справят с влагата в помещението, което прави плочките идеалният вариант за среда с висока влажност. В Remontiram можем да монтираме настилки от плочки във вашата баня, кухня и дори на открито, като използваме плочки против плъзгане, за да избегнем инциденти с подхлъзване. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

За подове на баня и кухня керамичните плочки, порцелановите плочки и плочките от естествен камък са най-популярните материали, от които можете да избирате. Порцелановите плочки са най-добрият избор, тъй като са водоустойчиви, устойчиви на петна и лесни за почистване. Плочките от естествен камък могат да имат дълъг живот, ако се третират и монтират правилно. Освен това дървените подове също са опция за кухни – този материал придава на домовете по-топло усещане.

Подовите настилки не трябва да са скучни, има толкова много опции, цветове, дизайни и модели, от които можете да завършите с мечтания дизайн – независимо дали става въпрос за шахматна дъска, едноцветни плочки, цветни мозаечни плочки или геометрични модели. Само не забравяйте да изчислите количеството плочки, които ще ви трябват за помещението, което искате, за да бъдат монтирани плочките.

В допълнение към всички налични цветове и дизайни, промяната на фугирането на плочките също може да бъде опция за обикновен цвят във вашата баня или кухня. В случай че вашата фугираща смес вече изглежда мръсна, нашият екип ще може да премахне старата фугираща смес и да сложи нова цветна фугираща смес или дори блестяща фугираща смес.

В Remontiram разполагаме с богат екип от опитни професионалисти, които ще могат да ви помогнат в различни работни места, от които може да се нуждаете, включително сглобяване и монтиране на мебели, окачване на големи огледала, подмяна на водни кранове, ремонт на гипсокартон, подмяна на врати на шкафове, инсталиране на прозорци на крилото и изготвяне на отчети за състоянието на електрическата инсталация. За някоя от гореспоменатите услуги или която и да е друга услуга, която може да ви се наложи, поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.