Пробиване на плочки

Притеснявате се, че ще развалите новите ви плочки, ако ги пробиете? Добре дошли в Remontiram.net!

Току-що завършихте облицовката на банята и изглежда страхотно? Сега обаче трябва да инсталирате осветителни тела, решетки за кърпи и държачи за тоалетна хартия и се притеснявате, че ще съсипете цялата си упорита работа? Ако искате да фиксирате каквото и да било върху плочките си, ще трябва да пробиете дупки в тях, което изисква много умения и правилната бормашина. Това определено е работа за професионалистите. Свържете се с нас като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

В Remontiram разполагаме с много опитен екип, който през годините е пробивал различни видове плочки и ще завърши работата ефективно и своевременно. Заявете безплатна оферта днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

Пробиването през плочки може да бъде много труден процес, ако не разполагате с необходимите инструменти или не следвате правилните стъпки. Пробиването на керамични плочки, порцеланови или пробиването на естествени плочки имат всички особености в процеса на пробиване. Например, въпреки че керамичните плочки са много здрави, те също имат издръжливост на опън, което ги прави по-лесни за напукване, ако не внимавате. Естествените плочки са малко по-меки от порцелановите плочки, така че има по-малък риск от напукване, но все пак ще се нуждаете от необходимия опит за правилното извършване на работата.

В случай, че се нуждаете от професионалист, който да извърши цялостно преобразяване на банята, ние можем да направим и това. От смяна на всички съществуващи бели плочки с цветни плочки, премахване на стара фугираща смес и нанасяне на нова цветна фугираща смес за този специален цвят, до окачване на нови огледала, поставяне на нов рафт за всички ваши лични продукти за красота, смяна на ключове за осветление и инсталиране на нови тоалетни. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.