Фугиране

Как да фугирате плочки? Как да премахнете старата фугираща смес? Оставете работата на професионалистите. Добре дошли в Remontiram.net!

Реновирате вашата кухня или баня и искате да премахнете старата мръсна фугираща смес и да нанесете нова, чиста фугираща смес? Може би просто искате да замените скучната сива фугираща смес с нова по-цветна смес? В Remontiram имаме опитен екип, който може да фугира нови плочки или да пренарежда стари, което включва премахване на старата фугираща смес. Поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Попила е вода във вашата фугираща смес – време е да я запечатате отново! Запечатването както на плочките, така и на фугиращата смес е една от най-важните стъпки за осигуряване на дълготрайност на фоновото покритие на плочките на стените и пода. Ще ги направи да изглеждат страхотно и да издържат дълго време, ако ги запечатате. Също така е важно да поддържате уплътнителя и да запечатвате периодично плочките и фугиращата смес.

В случай, че вашата фугираща смес за плочки е станала тъмна, мръсна и оцветена и сте се опитали да я почистите, но не става, може би е време за смяна на плочките и фугиращата ви смес. В Remontiram нашите професионалисти са експерти по отстраняване на стари фугиращи смеси и пренареждане на вашите плочки.

Ако искате да промените малко стила на банята си, защо не промените цвета на фугиращата смес за плочки? Това е толкова проста промяна, но ще бъде чудесно да придадете на банята си специално докосване и цвят. Има разнообразие от фугиращи цветове, вече не е само черно-бяло. Можете да сложите червена фугираща смес, жълта , зелена или дори блестяща фугираща смес!

Имате нужда от допълнителен чифт ръце за фугиране на плочки? Или просто се нуждаете от професионалист, който да пробие плочки, за да инсталира нов държач за хавлии? В Remontiram можем да ви предложим всички горепосочени услуги и много други – заявете безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.