Окачване и монтиране

Търсите майстор, който да окачи картини или професионалист, който да монтира рафтове? Добре дошли в Remontiram.net!

Окачването на рамка за картина или огледало може да изглежда като проста задача, но окачването на парчета декор или мебели е една от най-често срещаните задачи, с които нашият екип се сблъсква – никога не е толкова просто, колкото си мислите. Нашите най-опитни майстори ще могат да закачат множество фоторамки, големи огледала, да поставят детски завеси, да монтират плаващи рафтове и телевизори на стена. Поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Има много неща, които трябва да се вземат предвид при поставяне на завеси или окачване на нещо на стената, например вида на стената, позиционирането, размера и теглото на обекта и най-важното, дали има скрити тръби или кабели, където мислите да пробиете – може да е трагедия! Знаем, че има много неща за притеснение, така че защо изобщо да се притеснявате? Просто го оставете на нас – Remontiram.net!

 

Последното нещо, което искате, е да пробиете газови тръби и да нямате отопление в продължение на седмици през зимните месеци. Не забравяйте за електрическите кабели или водопроводи, не искате да пробивате и през тях! Най-доброто нещо е да се свържете с професионалист, който да изпълни работата ефективно.

 

Нашият екип от майстори в София са не само експерти по окачването и монтирането, но те имат широк спектър от умения, които може да са ви необходими, включително повдигане и преместване на мебели, монтиране и сглобяване на мебели, премахване на стара фугираща смес и подсигуряване на домове за бебета. Освен общите услуги на домашен майстор, нашият екип предлага и дърводелски услуги, водопроводни услуги, електротехническо обслужване, хамалски услуги, декориране и ключарски услуги.

 

Ако имате нужда от майстор, който да постави щори или да предприеме някоя от горепосочените услуги, поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.