Завеси

Как се слагат завеси? Не се притеснявайте, нашия екип е насреща да ви помогне. Добре дошли в Remontiram.net!

Плетени завеси, завеси за отвори, сиви завеси или затъмнени завеси – нашият опитен екип от майстори в София ще може да окачи всякакъв вид завеси, които ни кажете. Стълбовете за завеси и релсите носят доста голяма тежест, така че трябва да бъдат правилно и сигурно монтирани. Просто се свържете с нас като заявите безплатна оферта чрез нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Завесите са страхотни както през зимните месеци, така и през лятото. Затъмняващите завеси са страхотни през топлите дни на лятото (когато след дълга зима и оплакване колко е студено, всички решават да започнат да се оплакват колко е топло – всички го знаем). Въпреки че завесите и пердетата са чудесни за охлаждане на стаята ви, когато навън е прекалено горещо, те могат да се използват и за изолиране на стаите през зимата, предотвратявайки излизането на топлина, поддържайки дома ви топъл през цялата зима.

Може би искате да направите стаята с домашното си кино на друго ниво и да сложите театрални завеси – тези завеси ще предпазват от всякакъв източник на светлина и ще направят самото гледане на последния епизод на „Игра на тронове“ все по-голямо изживяване.

Или може би очаквате детенце и започвате да мислите как да обзаведете детската стая. Детските завеси може да не изглеждат много притеснителни, но те играят много важна роля в детската стая на вашето дете – имитирайки нощното време, завесите наистина могат да помогнат на малчугана да спи през деня. Има различни неща, които трябва да се вземат предвид при закупуването на детски завеси, включително избягване на пердета до пода и избягване на завеси с декоративни корди, които могат да се изтеглят много лесно.

Нашият екип е в състояние да изреже стълбовете за завеси по размер и да окачи релса за завеси, за да завърши нашата услуга за монтиране на завеси в София. В допълнение, нашите майстори могат да поставят дървени рафтове, да проектират домове, да закачат щори, да сглобят спални мебели, да подсигурят домове за бебета, наред с други услуги. Поискайте безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.