Картини

Имате нужда от професионалист, за да окачите изящните си картини? Добре дошли в Remontiram.net!

Може би хладилникът е прекалено пренаселен с рисунки и картини на вашите деца и искате наистина да дадете на картините пространството, което заслужават, и да създадете малка галерия във вашия дом за красивите произведения на изкуството на най-малките. В Remontiram можем да закачаме малки снимки, големи снимки или да ги пренаредим. През годините сме окачили стотици снимки и картини за нашите клиенти. Необходимо е професионално докосване, за да бъдат сигурно окачени и правилно позиционирани. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Вашето тийнейджърско дете иска да направи преобразяване на стаята си и иска различни картини, закачени с мотивационни цитати като „Вярвай в себе си“ или „Само добри емоции“?. Те ще го харесат! Какво ще кажете за картина на световната карта, за да мечтае за всички места по света, до които може да отиде? Може би искате да окачите снимки на вашите домашни любимци в смешни костюми? Ние не съдим – каквото и да искате да бъдете окачено, ние ще го направим!

Може би искате да създадете мъжка пещера във вашата свободна стая и да имате нужда от допълнителен чифт ръце, за да закачите поставени в рамка плакати на любимите си игри или филми и да поставите плаващи рафтове, които да покажат ваша колекция. Освен това нашите майстори предлагат и услуги за монтиране на телевизор на стена, независимо дали искате телевизорът ви да е на тавана или в ъгъла – ще ни уведомите и ние ще се погрижим за него.

Освен окачване на картини, рафтове и телевизори, нашият екип от майстори в София е в състояние да постави големи огледала, да сглоби мебели, да фиксира тоалетни седалки, да премахне старата фугираща смес от плочки, да закачи щори, да подреди кабели, да окачи пердета и много други услуги. В случай, че се интересувате от някоя от услугите, споменати по-горе, защо не се свържете с нас като заявите безплатна оферта чрез нашия онлайн формуляр?