Огледала

Уплашени сте, че голямото Ви огледало ще падне от стената и ще се счупи? Изискайте професионалист да свърши работата. Добре дошли в Remontiram.net!

Огледалата са доста тежки и чупливи! Те трябва да бъдат правилно подсигурени, за да сте сигурни, че няма риск те да паднат. Суеверен или не, кой иска да прекарва време в поставянето на огледало, за да падне след няколко часа? Да, никой не иска това. Ето защо нашият опитен екип от майстори в София знае как да окачи голямо и тежко огледало на тухлена стена или гипсова стена. Огледалата са разходка в парк за нас, така че можете да седнете и да се отпуснете, докато вършим работата. Заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Стига с извиненията защо огледалото ви не е окачено на стената, а стои балансирано на шкафчето Ви. Свържете се с нас и за нула време ще бъде окачено и всичко ще е наред. Можем да се справим с големи огледала, тежки огледала, огледала за гримиране и много други.

Нашият екип от майстори в София предлага широка гама от услуги, от които може да се нуждаете. Ако току-що сте получили мебелите, които сте чакали с нетърпение и се нуждаете от помощ с монтирането и сглобяването – ние можем да сглобим всякакъв вид мебели, които имате, от легла с плосък пакет, гардероби до маси. В случай, че очаквате детенце, нашият екип може да защити дома ви, за да се увери, че домът ви е безопасен за бебета или малки деца.

Ако искате да обновите банята си със свежи, нови плочки, нашият екип е в състояние да премахне стари плочки и да монтира нови плочки във вашата баня. Освен това можем да фиксираме тоалетни седалки или да окачим нови огледала във вашата баня.

В допълнение към тези услуги, Remontiram разполага с различни квалифицирани търговци, които са експерти в редица услуги, включително подмяна на врати на шкафове, монтаж на дървени подови настилки, смяна на осветителни тела, инсталиране на душове, ремонт на мивки, окачване на тапети, запълване на пукнатини по стените, ремонт на брави, наред с много други услуги. Интересувате ли се от някоя от тези услуги? Поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация.