Рафтове

Дървени рафтове? Плаващи рафтове? Ще ги монтираме всички. Добре дошли в Remontiram.net!

Всичките Ви игри се натрупват на пода? Може би вашата колекция от книги е просто подредена върху мебел? Време е да сложите рафт – вие го знаете, ние го знаем. Окачването на рафт за книги или друг тип рафт е много полезно, но те трябва да бъдат правилно закрепени, правилно разположени и, разбира се, идеално нивелирани. Оставете го на нас – Remontiram, като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Може би искате повече място за съхранение или може да искате да покажете всичките си домашни растения на красив дървен плаващ рафт. Има различни видове рафтове, от които можете да избирате, включително рафтове с фиксирана скоба, вградени рафтове, плаващи рафтове, ъглови рафтове, свободно стоящи рафтове, наред с други.

В случай, че ще се приключите в света на стелажите, опитвайки се да поставите свои собствени кухненски рафтове, ще трябва да запомните няколко ключови неща. Ще трябва да внимавате, когато пробивате в стени – детектор на шпилка ще ви помогне да намерите идеални точки за фиксиране. Освен това, регулируемите скоби може да не са най-естетическият вариант, но този тип скоби могат да бъдат много полезни с течение на времето, тъй като предлагат лесно регулиране на стелажите.

Ако търсите рафтове по поръчка, нашите дърводелци в София могат да изградят персонализирани рафтове за всяка стая във вашия офис или дом. Персонализираният рафт може да бъде повече от единица за съхранение, той може да бъде уникална функция във вашата стая, която му придава този специален вид. Например, рафт, изработен от регенерирано дърво или стар дървен материал, може да добави рустикално усещане към помещението, като му придаде повече характер.

Може просто да искате да закупите няколко стелажни рафта от IKEA или AIKO и да се нуждаете от професионалист, който да ги монтира към стената. Ще можем да монтираме всеки рафт, от който се нуждаете, от рафтове за баня, рафтове за гаражи, рафтове за кухня, рафтове за кубчета за стена, наред с други.

В Remontiram разполагаме с широка гама от търговци, които ще могат да ви помогнат с реконструкцията на вашия дом или офис, предлагайки различни услуги, които може да са ви необходими, включително смяна на осветителни тела, окачване на тапети, монтиране на нови брави, инсталиране на мивки и монтаж на дървени подови настилки. Поискайте безплатна оферта днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация.