Телевизор

Търсите услуга за монтиране на телевизор върху стена в София? Добре дошли в Remontiram.net!

Поръчахте си нов телевизор с плосък екран преди две седмици и той все още стои в кутията, защото няма кой да Ви го монтира на стената? Може би просто нямате достатъчно време, за да завършите работата – не се притеснявайте, Remontiram е тук, за да ви подаде ръка за помощ. Имаме екип от майстори в София, които скоро ще са при вас, готови да инсталират новия ви телевизор на стената, така че най-накрая да се насладите на чудесата на Full HD. Поискайте безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация!

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Мислили ли сте за разположението? Позиционирането е от ключово значение, тъй като ще трябва да вземете предвид ъгъла на гледане, достъпността до електрическите контакти, здравината на стената, за да държи телевизора нагоре и цялостния декор на стаята. Освен това ще искате ли вашата игрална конзола да е до телевизора? Какво ще кажете за саундбар или високоговорители за цялостно съраунд изживяване? Ще трябва да разгледате тези устройства и може би да сложите рафт близо до телевизора, за да ги държите.

Препоръчваме да скриете електрическите кабели, вместо да ги оставяте на открито, готови да станат по-заплетени от кабелите на слушалките. Имате две основни опции, или изберете да ги заровите в повърхността на стената, или да прокарате проводниците по повърхността на стената.

Повърхностно монтираните проводници ще бъдат по-лесни за подмяна, когато искате отново да надстроите електрониката си, но те няма да изглеждат толкова добре, колкото прогонените проводници. Ако имате нещо против да имате видими проводници, другата опция е боядисването на проводниците, така че те да се слеят с останалата част от стената. Заровени кабели, въпреки че това е по-трудна работа – струва си усилията, тъй като ще даде на помещението по-модерен и по-изчистен вид.

Освен инсталирането на телевизори на стената, тавана и ъгъла на стаята, нашите майстори в София също могат да окачат рамки за картини, да окачат тежко огледало на тухлена стена, да поставят пердета за отвори, да премахнат фугиращата смес, да сглобят мебели, да подреждат кабели, да подсигуряват домове за бебета и много други. Поискайте безплатна оферта още днес, като попълните нашата онлайн форма за резервация!