Щори

Щори или завеси? Няма значение кое ще изберете. Ние ще ги закачим. Добре дошли в Remontiram.net!

Ами сенките и завесите? Да, това са други алтернативи. Разбираме, че декорирането на вашия дом или офис може да стане много поразително с голямото количество налични опции. Поради тази причина, накарайте нашия екип да ви помогне и докато сме готови, ще инсталираме желаната от вас обработка на прозореца. Така че свържете се с нашия екип от майстори в София като попълните нашата онлайн форма за резервация.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Свържете се с нас и поискайте безплатна оферта за всякакви ремонтни дейности

Наш сътрудник ще се свърже с вас и ще Ви изготви индивидуална оферта според Вашите нужди.
ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА

Завесите са тъканни панели, които се предлагат в различни цветове, дизайн, текстура и дебелина. С това разнообразие можете да създадете перфектната атмосфера за вашата стая, независимо дали искате прозрачни завеси или по-плътни завеси, включително затъмняващи завеси, които могат напълно да блокират външната светлина.

 

Сенките също са панели от плат, но те са прикрепени към пръчка или рамка и са монтирани в рамката на прозореца. С голямо разнообразие от дължини, цветове и материали, те предлагат различни стилове и дизайни, които отговарят на цялостния декор в стаята.

Щорите имат същия повдигащ механизъм като сенниците, но щорите не са обикновен панел от плат. По-скоро щорите се състоят от ламели от винил, дърво, бамбук или други ламели, които се накланят, за да се отворят или затворят. Повечето щори имат хоризонтални ламели, но има и щори с вертикални ламели, които най-често се използват над големи плъзгащи се прозорци. Този тип обработка на прозорци е лесен за инсталиране и може да се използва навсякъде във вашата жилищна или търговска сграда. Сред различните стилове щори има римски щори, венециански щори, ролетни щори, щори Velux, дървени капаци и др.

Нашите майстори в София могат да закачат тесни щори, да закачат широки щори, да изрежат ролетни щори по размер, да окачат римски щори, да сменят управлението на наклона на щорите и да монтират щори на прозореца. Ако все още търсите майстор за инсталиране на щори – заявете безплатна оферта, като попълните нашата онлайн форма за резервация!